Log in
Latest topics
» PALUN AIDAKE ! by Helerin Sat Feb 09, 2013 1:25 pm
» Milline aastaaeg meeldib sulle Simsis kõige rohkem?
by Eero Mon Jan 07, 2013 4:09 pm
» Simsid.
by Alive- Wed Dec 28, 2011 7:41 pm
» LC Ford VII - Järeltõuked
by mmelllu Thu Dec 01, 2011 8:48 pm
» Ei oska orienteeruda Simsimaa lehel? Võid paluda abi siin te
by Helerin Wed Oct 05, 2011 9:16 pm
» Needid jm.
by Helerin Sat Sep 10, 2011 6:01 pm
» ABI VAJAA :( (The sims 3-ga)
by lilluuuu Tue Aug 23, 2011 2:02 pm
» EA Download Manager
by amorgan Wed Aug 17, 2011 2:34 pm
» 3.Osa - Mike & Kate saavad tagaotsitavaks!
by Evidénce ಠ_ಠ Mon Aug 08, 2011 10:38 pm
» Üks soeng, mida mängust ei leia.
by Cherrygirl12 Mon Aug 08, 2011 9:45 am
Sandy elu ... 6
+4
Totu
Maria.
kaiisa
Superstar
8 posters
:: Sims :: Jutunurk :: Sims 2 :: Ronda jutud
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sandy elu ... 6
3 aastat on möödas, kolm väga pikka ja vaevarikast aastat. Nimelt, Jon sai tünga, tegelt taheti temast lihtsalt lahti saada ja viidi nad kuhugi künkale elama. Maa oli väga kole ja seal ei olnud piltidel olevatest majadest jälgegi. Ja nad avastasid, et lennukiga lennates olid ka nende kohvrid kuhugi ära kaotatud, sest lubati ju need maja juurde tuua, aga tegelikult võeti lihtsalt ära. Neil ei olnud enam raha. Nad olid kolmekesi ja mis kõige hullem Ally nuttis. Ta oli väsinud ja tahtis magada, aga teda ei olnud ju kuhugi panna. Jon võttis taskust telefoni välja ja helistas politseisse. Rääkis oma loo ära ja Joni endine tööfirma kaevati kohtusse. Jon ja Sandy võitsid ja nad said raha, et enda maalapike korda teha ja sinna peale pisikene maja ehitada. Kuid nüüd on sellest juba kolm aastat möödunud. Jon on kodus koos Allyiga kes on ka vanemaks saanud ja Sandy käib tööl ja toob perele raha sisse. Tema viimane kõrgendus ja palgatõus tegi võimalikuks pisikese remondi. Kuid lähme nüüd Joni ja Sandy juurde tagasi. Mis toimub ? Nad tülitsevad ! Kõik algas nii :
Sandy tuli just töölt ja leidis Joni magamistoast.
Sandy : hei kullake, tead ma sain täna palka ja ma mõtlesin, et me võiks minna uusi riideid ostma ? mis arvad ?
Jon : Sandy, sa ju tead, et mulle ei meeldi see kuidas sa raha riiete peale kulutad * vihaselt *
Sandy : aga Jon, * imestunult * Alexile on uusi riideid ju vaja !
Jon : * vihasemalt * Sandy, sa ei lähe meie raha raiskama on selge või ? Me peame kokku hoidma, meil on vaja ennem korralik maja valmis ehitada, aga me ei saa ju seda teha kui sina koguaeg mingeid kuradima riideid ostad !
Sandy : * pisarsilmis * Jon kurat võtaks ! See on MINU raha, MINA teenin seda mitte SINA ! MA võin sellega teha mida MINA tahan mitte seda mida SINA tahad !
Jon : kurat lits kas sa aru ei saa või ! SA ei lähe poodidesse ja KÕIK ! JUTUL LÕPP !
Sandy : MA VIHKAN SIND !
Nüüd viskas Sandyl üle. Ta viskas vihaselt patsikummi peast ja ajas oma juuksed sassi, pühkis pisarad ära ja tegi uue meigi ja läks vihaselt tatsudes telefoni juurde
Sandy : tere, kas te saaks saata ühe takso männi tänavale ?
Keegi : ikka, mis maja number on ?
Sandy : 15
Keegi : takso peaks kuskil 5 minuti pärast tulema !
* Samalajal *
Ally : iddi idddi, emme elitab kelegil !
Jon : misasja ? kullake räägi uuesti !
Ally : EMME ELITAB KELEGIL ! * karjudes *
Nüüd sai Jon aru, ta kuulis ka auto maja ette saabumist. Ta jooksis ruttu välja karjudes
Jon : Sandy ooota ! ma ei tahtnud niimoodi !
Kuid Sandy sellest ei hoolinud, ta istus taksosse ja ütles vihaselt omaette
Sandy : Sa veel kahetsed !
Taksojuht : tere proua, kuhu soovite ?
Sandy : viige mind linna parimasse riietepoodi palun !
Taksojuht : heaküll,
Sandy sõitis taksoga umbes kümme minutit, maksis arve ära ja lahkus taksost. Ta nägi enda ees suurt Tartu Kaubamaja. Ta astus sinna sisse ja läks endale kohe uusi riideid otsima. Kui ta oli ilusamad välja valinud,
Läks ta neid ka proovima ja kui need talle sobisid siis ostis ta need ära. Ta ostis riideid ka Allyle. Kui ta sai piisavalt riideid ostetud tellis ta uuesti takso järgi.
Takso saabus viie minuti pärast. See oli sama taksojuht kes ennemgi ja Sandy lasi ennast koju sõidutada. Kui ta oli tagasi kodus hiilis ta vaikselt magamistuppa, pani asjad kappi ja otsis välja riided millega tal sobiks välja minna. Õnneks Jon ja Ally magasid, sest muidu oleksid nad teda keelanud. Kui riided valitud tegi Sandy endale sobiva soengu, meigi ja pani kõrva ilusamad kõrvarõngad mis tal olid. Sandyl polnud kunagi olnud peal nii tugevat meiki ega nii paljastavaid riideid. Viimaseks asjaks lasi ta enda kõige kallimat lõhna endale peale ja tellis uuesti takso. Jälle oli see sama taksojuht. Nüüd lasi, aga Sandy ennast viia Atlantisesse. Kui ta kohal oli nägi ta mingit naljakat vananaist kellega ta kohe ka tutvust tegi
Vanake pakkus talle mingit jooki, ja hull nagu Sandy on ta ostis selle ära.
Edasi suundus ta baarileti juurde.
Sandy : Tere, ma võtaks ühe viinakokteili palun !
Baarimees : Ohoo, kohe nii kangetega alustate ? Las ma arvan, sõrmuse järgi olete abielus. Tülid mehega ?
Sandy : jah, kust te teadsite ?
Baarimees : ah, kõik alustavad alati niiviisi, aga mina pakun teile midagi erilist mida menüüs pole, soovite ? minu oma repsepti järgi !
Sandy : * mõteldes * okei, ma proovin ära selle !
Baarimees tegi kähku joogi valmis ja ulatas selle Sandyle. Sandy jõi selle kõik ühekorraga ära ja tellis veel ühe. Tema kõrvale tuli mingi naine.
Võõras : ma võtan sama mis temalgi !
Baarimees : kohe tuleb !
Nad jõid koos seda jooki ja neil tundus päris lõbus olevat juba.
Kuid äkki hakkas Sandy lemmiklaul ja Sandy läks tantsima, tantsupõrandal oli ka mingi võõras mees.
Kuid järsku tuli Sandy juurde mingi teine mees kes kohe Sandyga tutvust tegi. Mehe nimi oli Karl.
Nad rääkisid :
FLIRTISID :
TANTSISID :
JA LÕPUKS KALLISTASID ! :
Kuid Karl pidi minema vetsu ja sama pidi tegema Sandy. Kui ta tagasi oli siis Karli enam seal ei olnud ja ta otsustas, et joob selle joogi ära mis ta oli mutikeselt ostnud. Ta tundis ennast kohe elavamalt ja tema ümber hakkasid südamekesed lendama. Ta hakkas silmadega ringi vaatama ja märkas Karli. Läks tema juurde ja hakkas temaga UUESTI flirtima.
Lõpuks küsis talt
Sandy : kuule, kas sul oma pruut on ?
loodan, et meeldis siiis ,
Sandy tuli just töölt ja leidis Joni magamistoast.
Sandy : hei kullake, tead ma sain täna palka ja ma mõtlesin, et me võiks minna uusi riideid ostma ? mis arvad ?
Jon : Sandy, sa ju tead, et mulle ei meeldi see kuidas sa raha riiete peale kulutad * vihaselt *
Sandy : aga Jon, * imestunult * Alexile on uusi riideid ju vaja !
Jon : * vihasemalt * Sandy, sa ei lähe meie raha raiskama on selge või ? Me peame kokku hoidma, meil on vaja ennem korralik maja valmis ehitada, aga me ei saa ju seda teha kui sina koguaeg mingeid kuradima riideid ostad !
Sandy : * pisarsilmis * Jon kurat võtaks ! See on MINU raha, MINA teenin seda mitte SINA ! MA võin sellega teha mida MINA tahan mitte seda mida SINA tahad !
Jon : kurat lits kas sa aru ei saa või ! SA ei lähe poodidesse ja KÕIK ! JUTUL LÕPP !
Sandy : MA VIHKAN SIND !
Nüüd viskas Sandyl üle. Ta viskas vihaselt patsikummi peast ja ajas oma juuksed sassi, pühkis pisarad ära ja tegi uue meigi ja läks vihaselt tatsudes telefoni juurde
Sandy : tere, kas te saaks saata ühe takso männi tänavale ?
Keegi : ikka, mis maja number on ?
Sandy : 15
Keegi : takso peaks kuskil 5 minuti pärast tulema !
* Samalajal *
Ally : iddi idddi, emme elitab kelegil !
Jon : misasja ? kullake räägi uuesti !
Ally : EMME ELITAB KELEGIL ! * karjudes *
Nüüd sai Jon aru, ta kuulis ka auto maja ette saabumist. Ta jooksis ruttu välja karjudes
Jon : Sandy ooota ! ma ei tahtnud niimoodi !
Kuid Sandy sellest ei hoolinud, ta istus taksosse ja ütles vihaselt omaette
Sandy : Sa veel kahetsed !
Taksojuht : tere proua, kuhu soovite ?
Sandy : viige mind linna parimasse riietepoodi palun !
Taksojuht : heaküll,
Sandy sõitis taksoga umbes kümme minutit, maksis arve ära ja lahkus taksost. Ta nägi enda ees suurt Tartu Kaubamaja. Ta astus sinna sisse ja läks endale kohe uusi riideid otsima. Kui ta oli ilusamad välja valinud,
Läks ta neid ka proovima ja kui need talle sobisid siis ostis ta need ära. Ta ostis riideid ka Allyle. Kui ta sai piisavalt riideid ostetud tellis ta uuesti takso järgi.
Takso saabus viie minuti pärast. See oli sama taksojuht kes ennemgi ja Sandy lasi ennast koju sõidutada. Kui ta oli tagasi kodus hiilis ta vaikselt magamistuppa, pani asjad kappi ja otsis välja riided millega tal sobiks välja minna. Õnneks Jon ja Ally magasid, sest muidu oleksid nad teda keelanud. Kui riided valitud tegi Sandy endale sobiva soengu, meigi ja pani kõrva ilusamad kõrvarõngad mis tal olid. Sandyl polnud kunagi olnud peal nii tugevat meiki ega nii paljastavaid riideid. Viimaseks asjaks lasi ta enda kõige kallimat lõhna endale peale ja tellis uuesti takso. Jälle oli see sama taksojuht. Nüüd lasi, aga Sandy ennast viia Atlantisesse. Kui ta kohal oli nägi ta mingit naljakat vananaist kellega ta kohe ka tutvust tegi
Vanake pakkus talle mingit jooki, ja hull nagu Sandy on ta ostis selle ära.
Edasi suundus ta baarileti juurde.
Sandy : Tere, ma võtaks ühe viinakokteili palun !
Baarimees : Ohoo, kohe nii kangetega alustate ? Las ma arvan, sõrmuse järgi olete abielus. Tülid mehega ?
Sandy : jah, kust te teadsite ?
Baarimees : ah, kõik alustavad alati niiviisi, aga mina pakun teile midagi erilist mida menüüs pole, soovite ? minu oma repsepti järgi !
Sandy : * mõteldes * okei, ma proovin ära selle !
Baarimees tegi kähku joogi valmis ja ulatas selle Sandyle. Sandy jõi selle kõik ühekorraga ära ja tellis veel ühe. Tema kõrvale tuli mingi naine.
Võõras : ma võtan sama mis temalgi !
Baarimees : kohe tuleb !
Nad jõid koos seda jooki ja neil tundus päris lõbus olevat juba.
Kuid äkki hakkas Sandy lemmiklaul ja Sandy läks tantsima, tantsupõrandal oli ka mingi võõras mees.
Kuid järsku tuli Sandy juurde mingi teine mees kes kohe Sandyga tutvust tegi. Mehe nimi oli Karl.
Nad rääkisid :
FLIRTISID :
TANTSISID :
JA LÕPUKS KALLISTASID ! :
Kuid Karl pidi minema vetsu ja sama pidi tegema Sandy. Kui ta tagasi oli siis Karli enam seal ei olnud ja ta otsustas, et joob selle joogi ära mis ta oli mutikeselt ostnud. Ta tundis ennast kohe elavamalt ja tema ümber hakkasid südamekesed lendama. Ta hakkas silmadega ringi vaatama ja märkas Karli. Läks tema juurde ja hakkas temaga UUESTI flirtima.
Lõpuks küsis talt
Sandy : kuule, kas sul oma pruut on ?
loodan, et meeldis siiis ,
Superstar- VeteranLiige
- Postituste arv : 1783
Re: Sandy elu ... 6
Hästi tore jutt, ja kenad simmid
Tee järgmine osa juba
PS! Tuttavad juuksed
Tee järgmine osa juba
PS! Tuttavad juuksed
kaiisa- VeteranLiige
- Postituste arv : 774
Nii mõnus jutt .
ootan , ja kindlasti jätka
ootan , ja kindlasti jätka
Maria.- Moderaator
- Postituste arv : 3276
kaisa wrote:Hästi tore jutt, ja kenad simmid
Tee järgmine osa juba
PS! Tuttavad juuksed
baitheway, need pildid on vägavanad , mingi kuu või rohkemgi, agajah , Niiet osad juuksed on mul juba ammu olemas olnud *
küll ma kirjutan, kui igav hakkab .
Superstar- VeteranLiige
Ronda wrote:kaisa wrote:Hästi tore jutt, ja kenad simmid
Tee järgmine osa juba
PS! Tuttavad juuksed
baitheway, need pildid on vägavanad , mingi kuu või rohkemgi, agajah , Niiet osad juuksed on mul juba ammu olemas olnud *
küll ma kirjutan, kui igav hakkab .
nohh, tuttavad juuksed ikkagi , nt. need mustad ja siis need, mis patsis on
kaiisa- VeteranLiige
okii , muide Kaisa, kuna su jutule uus osa ?
Superstar- VeteranLiige
Ronda wrote:okii , muide Kaisa, kuna su jutule uus osa ?
mai teagi
ma ei viitsi kirjutada enam, a äkki nv. on selline kirjutamis tuju
Praegu pole aega ja midagi, et simsi mängida ja nii . Vb lõpetan üldse ära, vaatab seda asja
kaiisa- VeteranLiige
kaisa-kaisa, mis juttu sa räägid ??
Vaatame seda asja nii, et sa ei lõpeta ära, eksole
Aga Ronda : väga huvitav osa, palju muutusi. Lahe, ootan lisa
Vaatame seda asja nii, et sa ei lõpeta ära, eksole
Aga Ronda : väga huvitav osa, palju muutusi. Lahe, ootan lisa
Totu- VeteranLiige
- Postituste arv : 1000
loll kaisa loll kaisa, ära räägi siukest lolli juttu ! ,
sa ei lõpeta mingil juhul oma juttu ära
ei tohi lihtalt, nääd mul oli ka piiik vahe, aga ikkagi tegin edasi ,
niiet, sina pead ka tegema !
sa ei lõpeta mingil juhul oma juttu ära
ei tohi lihtalt, nääd mul oli ka piiik vahe, aga ikkagi tegin edasi ,
niiet, sina pead ka tegema !
Superstar- VeteranLiige
Paluks pöörata tähelepanu õigekirjale ja vähem smaile paluks.
Täname
Täname
Evidénce ಠ_ಠ- Administraator
- Postituste arv : 3917
wups , eksmaüritan !
Superstar- VeteranLiige
Ma lugesin ka sellele jutu läbi.
Väga hea oli nagu alati Ootan põnesvusega uut.
Väga hea oli nagu alati Ootan põnesvusega uut.
-Spiderpig-- VeteranLiige
- Postituste arv : 1273
uut osa ei tule kahjuks enam vist kunagi ;/ ,
mul on ära kadunud see mõte, mis alguses oli, :/ !
mul on ära kadunud see mõte, mis alguses oli, :/ !
Superstar- VeteranLiige
Mis mõttes, kadunud ?
Nii kahju,et paljud järjekad piirduvad 6 või vähem osaga . ( kaasa arvatud minu jutt , kuigi minu jutt veel jätkub:D )
Nii kahju,et paljud järjekad piirduvad 6 või vähem osaga . ( kaasa arvatud minu jutt , kuigi minu jutt veel jätkub:D )
Maria.- Moderaator
- Postituste arv : 3276
Lahe jutt, muidugi
Evidénce ಠ_ಠ- Administraator
- Postituste arv : 3917
nojah, juhtub, idee kaob ära, ,
muidugi ma võin ju kirjutada mingeid mõttetuid osi, et oii täna luges Sandy seda ja käis tööl ja sõi toda ja läks magama, ja umbes terve jutt niiviisi, ei tundu eriti põnev vms ?
eiaga, kui ma mingi idee saan siis kirjutan edasi, või alustan uuega ( hh ) !
muidugi ma võin ju kirjutada mingeid mõttetuid osi, et oii täna luges Sandy seda ja käis tööl ja sõi toda ja läks magama, ja umbes terve jutt niiviisi, ei tundu eriti põnev vms ?
eiaga, kui ma mingi idee saan siis kirjutan edasi, või alustan uuega ( hh ) !
Superstar- VeteranLiige
m, ma ise ei suuda kogaueg mängu ajal pilte teha muidu võiks ise ka jutu teha, mõtteid on ja nii.
Aga ma loodan et sul siis varsti uus mõtetuleb sest mulle vääga meeldib / meeldis sinu jutt
Aga ma loodan et sul siis varsti uus mõtetuleb sest mulle vääga meeldib / meeldis sinu jutt
Külaline- Guest
aga kui te aitate mul uusi mõtteid leida, siis teengi vast edasi !
Superstar- VeteranLiige
häid mõtteid, saada mulle neid postkasti, kui sul on mõni hea mõte ^^
Superstar- VeteranLiige
võiks tegelikult edasi minna (:
Äge juttt:D
Äge juttt:D
Eesu- Vana Kala
- Postituste arv : 144