Log in
Latest topics
» PALUN AIDAKE ! by Helerin Sat Feb 09, 2013 1:25 pm
» Milline aastaaeg meeldib sulle Simsis kõige rohkem?
by Eero Mon Jan 07, 2013 4:09 pm
» Simsid.
by Alive- Wed Dec 28, 2011 7:41 pm
» LC Ford VII - Järeltõuked
by mmelllu Thu Dec 01, 2011 8:48 pm
» Ei oska orienteeruda Simsimaa lehel? Võid paluda abi siin te
by Helerin Wed Oct 05, 2011 9:16 pm
» Needid jm.
by Helerin Sat Sep 10, 2011 6:01 pm
» ABI VAJAA :( (The sims 3-ga)
by lilluuuu Tue Aug 23, 2011 2:02 pm
» EA Download Manager
by amorgan Wed Aug 17, 2011 2:34 pm
» 3.Osa - Mike & Kate saavad tagaotsitavaks!
by Evidénce ಠ_ಠ Mon Aug 08, 2011 10:38 pm
» Üks soeng, mida mängust ei leia.
by Cherrygirl12 Mon Aug 08, 2011 9:45 am
Sandy elu ... 4
5 posters
:: Sims :: Jutunurk :: Sims 2 :: Ronda jutud
Page 1 of 1
Sandy elu ... 4
Kuid, see mida Sandy ei kuulnud oli veider kõne mis Jon tegi. Ta rääkis mingist saarest ja 3mest päevast. Kõne kestis ikka päris pikka aega, kuid lõpuks kui kell oli 12 öösel saanud lõpetas Jon oma helistamised ja läks Sandy kõrvale magama,
* Hommik *
Jon ärkab ja läheb kööki, et oma armsamale hommikusööki teha. Nimelt küpsetab ta pannkooke mis on Sandy lemmikud hommikuti,
Jon segab munad, piima, suhkru, jahu ja soola kokku, et valmis saada taigen, paneb pliidi sooja ja asetab kausi pliidi kõrvale ja hakkab küpsetama, kui on valminud juba esimesed 3 pannkooki tõuseb kööki magus lõhn ja see levib edasi kuni terve maja lõhnab pannkookide järgi. Ka Sandy tunneb lõhna ja tõuseb, teeb kiire vetsuskäigu ja vahetab riided, Kui t kööki jõuab on juba Jon laua taga ja pannkoogi taldrik kapipeal, Ka Sandy asetab paar koogikest endale taldrikule ja valab need üle ¹okolaadiga ja asetab lauale ja ühineb Joniga.
Sandy : hommikust kallis, kuidas magasid ?
Jon : hästi musike, ise ?
Sandy : lausa imeliselt, aga ma kuulsin, et sa tulid päris hilja magama ja rääkisid kellegagi ?
Jon : jah kullake, aga hetkel ei tohi ma sulle rääkida, küll sa ise näed, * naeratades *
Sandy : kallis ! räägi ikka, sa tead, et ma ei suuda olla teadmatuses !
Jon : ma tean tibuke, aga ma tõesti ei saa rääkida, muidu pole sellel enam mõtet ju * muiates *
Sandy : no, heaküll, eks ma siis kannatan ära * pahuralt *
Kui paarikesel oli kõht täis, pani Jon järgijäänud pannkoogid külmikusse ja asub musti nõusid pesema, Sandy suundub aga vannitoa poole, et võtta üks mõnus du¹¹. Kui Sandy sai pestud juhtus äkki nii
Jah justnimelt, Sandy kõhuke kasvab ja Sandy on selle üle väga õnnelik. Järsu kuuleb ta, et väljas oleks justkui palju rahvast, Ta läheb aeda ja vaata imet, seal on palju inimesi, kõik on tema tuttavad ja neil on seljas pidulikud riided. Ka Jonil on seljas ülikond ja kõik hoiavad käes veiniklaase, Jon annab Sandyile klaasi pihku ja ütleb
Jon : õunamahl kullake, joo !
Järsku ütleb Amanda toosti .
Amanda : võtame, Jonathani ja Sandy abiellumise puhul, Elagu pruut ja peigmees !
nüüd sai Sandy aru miks kõik siin on, Jonathan oli plaaninud nende pulmi ja justnimelt täna need toimuvad. Kõik oli kohaletoodud ja isegi punane vaip maas.
Jonathan : kallis, mine pane oma pulmakleit selga, ma ootan sind altari ees.
Sandy : kohe,
Sandy jooksis tuppa ja otsis paanitsedes kleiti mis talle selga läheks, Lõpuks leidis ta ühe kleidi, muutis oma soengut ja läks altari juurde, Kõik teised olid juba istunud.
Jon : oh Sandy, sa ei tea kui kaua ma seda hetke olen oodanud,
Sandy : Jon, tean küll, ma olen seda ise veel rohkem oodanud, usu mind * naeratades *
Jon võttis taskust kaks sõrmust välja, ulatades ühe Sandyle. Jon hakkas enda sõrmust Sandyle sõrme torkama küsides :
Jon : Sandy Kirsipuu, Kas sa tuleb mulle, Jonathan Vähile naiseks ?
Sandy : Oh, Jon, Muidugi ma tulen, aga sina, Jonathan Vähk, Kas sa tahad mind Sandy Kirsipuud endale naiseks ?
Jon : Jaa ,
Nad asetasid teineteisele sõrmused sõrme ja oligi aeg suudluseks.
Siis läksid nad edasi tordi juurde, et seda lahti lõigata,
Kui kook söödud, tõsteti veelkord toosti.
Pidutseti, söödi, joodi ja tantsiti, kuni aeg jõudis õhtusse. Kuid järsku hakkas Jon Sandy kõhuga rääkima
Jon : hei kullake, tead mis, ma olen su issi, ja ma teen sulle ja su emmele üllatuse. Nimelt see on see, et kohe lõppeb pidu ja me lähme kolmekesi Twikki Islandile pulmareisile !
Sandy : JOOONN, kas see on tõsi ?
Jon : jah kullake, sellepärast ma rääkisingi niikaua eile telefoniga, mõne hetke pärast peakski auto saabuma, et me saaks minna.
Tuut-ttuuuut
Jon : ongi kohal,
Nad vahetasid oma riided ja võtsid kohvrid ja läksidki
Sõit oli pikk ja väsitav, nad magasid autos ja kõht läks neil väga tühjaks, kohale jõudsid nad järgmise päeva lõunaks ehk kella kaheteistkümneks. Nad valisid endale toa ja Jon kirjutas neid sisse.
Kui samal ajal läks mingi võõras mees Sandy juurde ja tervitas teda niiviisi
Kuid Sandy, kes ei tea ju Twikki Islandi kommetest midagi, ei saanud aru ja tegi imelikku nägu, mees sai kohe aru, et Sandy on esimest korda siin ja ütles talle, et see on Twikki Islandi tervitusviis.
Nüüd alles sai Sandy aru, aga kui ta tahtis mehelt midagi küsida oli see juba kadunud ja ta kuulis kuidas Jon hõikas ja kutsus teda randa. Sandy lausa jooksis sinna.
Ta pani kähku ujukad selga ja laotas teki liivale, et hakata päikest võtma.
Samal ajal ehitas Jon sealsamas liivalossi, noh vähemalt ta püüdis ehitada, aga sellest ei tulnud midagi välja.
Talle see ei meeldinud ja ta lõhkus selle ära, aga ta ajas seda liiva igale poole laiali ja ka Sandy oli liiva täis.
Sandy tõusis kohe püsti ja Jon hakkas vabandama kuid Sandy jooksis Jonile vastamise asemel hoopis ookeanisse ja Jon jooksis talle järgi kuni nad olid mõlemad sügavas vees ja ujusid.
Nad ujusid suhteliselt kaua, kuni aeg jõudis juba jälle õhtusse, neil hakkas jahe ja nad ronisid veest välja, ja Jon nägi kuidas Sandy lõdiseb ja otsustas teda kallista, et talle natukenegi sooja anda.
Nad läksid hotellituppa ja panid soojemalt riidesse, Sandy läks käis ka korra peegli ees ja sättis oma soengut.
Kuid samal ajal oli Jon juba rannas ja oli kokku tassinud puid ja teinud pisikese lõkke
Alguses ei leidnud Sandy Joni üles toast, kuni ta nägi aknast, et Jon istub lõkkeääres ja jooksis välja. Ta istus samuti lõkkeäärde ja nad hakkasid Joniga vestlema.
Jon : noh, kallis, kuidas sulle siin siis meeldib ?
Sandy : siin on nii ilus ja kohutavalt soe, mul on lihtsalt nii hea meel, et sa selle reisi plaanisid * naeratades *
Jon : jah, mul on ka heameel, aga homme lähme saarepeale ringi uudistama, eks ?
Sandy : muidugi, oota mul tuli hea mõte !
Sandy tõusis püsti ja jooksis korra hotellituppa tagasi, tagasi tuli ta sealt kahe oksakesega ja kotitäie vahukommidega. Ta torkas vahukommi oksa külge ja hakkas seda küpsetama
Ka Jon ühines temaga. Nad küpsetasid terve kotitäie ära mis siis, et pooled neist said natuke üleküpseda. Kui vahukommid otsas ja kõhud täis otsustas Jon oma armsama tantsule paluda. Muidugi Sandy nõustus ja nad tantsisid romantiliselt lõkke ja ookeani juures.
Kui järsku Jon suudles Sandyt.
Nad lõpetasid tantsimise, kustutasid lõkke ja läksid edasi hotellituppa, läksid voodile ja jätkasid seal suudlemist.
Noh, ma arvan, et te teate küll mis edasi saab
* Hommik *
Jon ärkab ja läheb kööki, et oma armsamale hommikusööki teha. Nimelt küpsetab ta pannkooke mis on Sandy lemmikud hommikuti,
Jon segab munad, piima, suhkru, jahu ja soola kokku, et valmis saada taigen, paneb pliidi sooja ja asetab kausi pliidi kõrvale ja hakkab küpsetama, kui on valminud juba esimesed 3 pannkooki tõuseb kööki magus lõhn ja see levib edasi kuni terve maja lõhnab pannkookide järgi. Ka Sandy tunneb lõhna ja tõuseb, teeb kiire vetsuskäigu ja vahetab riided, Kui t kööki jõuab on juba Jon laua taga ja pannkoogi taldrik kapipeal, Ka Sandy asetab paar koogikest endale taldrikule ja valab need üle ¹okolaadiga ja asetab lauale ja ühineb Joniga.
Sandy : hommikust kallis, kuidas magasid ?
Jon : hästi musike, ise ?
Sandy : lausa imeliselt, aga ma kuulsin, et sa tulid päris hilja magama ja rääkisid kellegagi ?
Jon : jah kullake, aga hetkel ei tohi ma sulle rääkida, küll sa ise näed, * naeratades *
Sandy : kallis ! räägi ikka, sa tead, et ma ei suuda olla teadmatuses !
Jon : ma tean tibuke, aga ma tõesti ei saa rääkida, muidu pole sellel enam mõtet ju * muiates *
Sandy : no, heaküll, eks ma siis kannatan ära * pahuralt *
Kui paarikesel oli kõht täis, pani Jon järgijäänud pannkoogid külmikusse ja asub musti nõusid pesema, Sandy suundub aga vannitoa poole, et võtta üks mõnus du¹¹. Kui Sandy sai pestud juhtus äkki nii
Jah justnimelt, Sandy kõhuke kasvab ja Sandy on selle üle väga õnnelik. Järsu kuuleb ta, et väljas oleks justkui palju rahvast, Ta läheb aeda ja vaata imet, seal on palju inimesi, kõik on tema tuttavad ja neil on seljas pidulikud riided. Ka Jonil on seljas ülikond ja kõik hoiavad käes veiniklaase, Jon annab Sandyile klaasi pihku ja ütleb
Jon : õunamahl kullake, joo !
Järsku ütleb Amanda toosti .
Amanda : võtame, Jonathani ja Sandy abiellumise puhul, Elagu pruut ja peigmees !
nüüd sai Sandy aru miks kõik siin on, Jonathan oli plaaninud nende pulmi ja justnimelt täna need toimuvad. Kõik oli kohaletoodud ja isegi punane vaip maas.
Jonathan : kallis, mine pane oma pulmakleit selga, ma ootan sind altari ees.
Sandy : kohe,
Sandy jooksis tuppa ja otsis paanitsedes kleiti mis talle selga läheks, Lõpuks leidis ta ühe kleidi, muutis oma soengut ja läks altari juurde, Kõik teised olid juba istunud.
Jon : oh Sandy, sa ei tea kui kaua ma seda hetke olen oodanud,
Sandy : Jon, tean küll, ma olen seda ise veel rohkem oodanud, usu mind * naeratades *
Jon võttis taskust kaks sõrmust välja, ulatades ühe Sandyle. Jon hakkas enda sõrmust Sandyle sõrme torkama küsides :
Jon : Sandy Kirsipuu, Kas sa tuleb mulle, Jonathan Vähile naiseks ?
Sandy : Oh, Jon, Muidugi ma tulen, aga sina, Jonathan Vähk, Kas sa tahad mind Sandy Kirsipuud endale naiseks ?
Jon : Jaa ,
Nad asetasid teineteisele sõrmused sõrme ja oligi aeg suudluseks.
Siis läksid nad edasi tordi juurde, et seda lahti lõigata,
Kui kook söödud, tõsteti veelkord toosti.
Pidutseti, söödi, joodi ja tantsiti, kuni aeg jõudis õhtusse. Kuid järsku hakkas Jon Sandy kõhuga rääkima
Jon : hei kullake, tead mis, ma olen su issi, ja ma teen sulle ja su emmele üllatuse. Nimelt see on see, et kohe lõppeb pidu ja me lähme kolmekesi Twikki Islandile pulmareisile !
Sandy : JOOONN, kas see on tõsi ?
Jon : jah kullake, sellepärast ma rääkisingi niikaua eile telefoniga, mõne hetke pärast peakski auto saabuma, et me saaks minna.
Tuut-ttuuuut
Jon : ongi kohal,
Nad vahetasid oma riided ja võtsid kohvrid ja läksidki
Sõit oli pikk ja väsitav, nad magasid autos ja kõht läks neil väga tühjaks, kohale jõudsid nad järgmise päeva lõunaks ehk kella kaheteistkümneks. Nad valisid endale toa ja Jon kirjutas neid sisse.
Kui samal ajal läks mingi võõras mees Sandy juurde ja tervitas teda niiviisi
Kuid Sandy, kes ei tea ju Twikki Islandi kommetest midagi, ei saanud aru ja tegi imelikku nägu, mees sai kohe aru, et Sandy on esimest korda siin ja ütles talle, et see on Twikki Islandi tervitusviis.
Nüüd alles sai Sandy aru, aga kui ta tahtis mehelt midagi küsida oli see juba kadunud ja ta kuulis kuidas Jon hõikas ja kutsus teda randa. Sandy lausa jooksis sinna.
Ta pani kähku ujukad selga ja laotas teki liivale, et hakata päikest võtma.
Samal ajal ehitas Jon sealsamas liivalossi, noh vähemalt ta püüdis ehitada, aga sellest ei tulnud midagi välja.
Talle see ei meeldinud ja ta lõhkus selle ära, aga ta ajas seda liiva igale poole laiali ja ka Sandy oli liiva täis.
Sandy tõusis kohe püsti ja Jon hakkas vabandama kuid Sandy jooksis Jonile vastamise asemel hoopis ookeanisse ja Jon jooksis talle järgi kuni nad olid mõlemad sügavas vees ja ujusid.
Nad ujusid suhteliselt kaua, kuni aeg jõudis juba jälle õhtusse, neil hakkas jahe ja nad ronisid veest välja, ja Jon nägi kuidas Sandy lõdiseb ja otsustas teda kallista, et talle natukenegi sooja anda.
Nad läksid hotellituppa ja panid soojemalt riidesse, Sandy läks käis ka korra peegli ees ja sättis oma soengut.
Kuid samal ajal oli Jon juba rannas ja oli kokku tassinud puid ja teinud pisikese lõkke
Alguses ei leidnud Sandy Joni üles toast, kuni ta nägi aknast, et Jon istub lõkkeääres ja jooksis välja. Ta istus samuti lõkkeäärde ja nad hakkasid Joniga vestlema.
Jon : noh, kallis, kuidas sulle siin siis meeldib ?
Sandy : siin on nii ilus ja kohutavalt soe, mul on lihtsalt nii hea meel, et sa selle reisi plaanisid * naeratades *
Jon : jah, mul on ka heameel, aga homme lähme saarepeale ringi uudistama, eks ?
Sandy : muidugi, oota mul tuli hea mõte !
Sandy tõusis püsti ja jooksis korra hotellituppa tagasi, tagasi tuli ta sealt kahe oksakesega ja kotitäie vahukommidega. Ta torkas vahukommi oksa külge ja hakkas seda küpsetama
Ka Jon ühines temaga. Nad küpsetasid terve kotitäie ära mis siis, et pooled neist said natuke üleküpseda. Kui vahukommid otsas ja kõhud täis otsustas Jon oma armsama tantsule paluda. Muidugi Sandy nõustus ja nad tantsisid romantiliselt lõkke ja ookeani juures.
Kui järsku Jon suudles Sandyt.
Nad lõpetasid tantsimise, kustutasid lõkke ja läksid edasi hotellituppa, läksid voodile ja jätkasid seal suudlemist.
Noh, ma arvan, et te teate küll mis edasi saab
Superstar- VeteranLiige
- Postituste arv : 1783
Re: Sandy elu ... 4
Minu arust ei saa juu rase naine reisile minna...Või saab ?!
Enivei, hea lugu sellegi poolest!
Maria.- Moderaator
- Postituste arv : 3276
Hea lugu, aga üks parandus: Vahepeal võiks
olla ka ebaõnnestumisi, et selle varjus head asjad
rohkem esile paistaks, või noh, praegu kõik kulgeb
ainult tõusujoonelt. Aga muidugi 4 esimest episoodi
ei pruugi veel olla kõik, mis sul pakkuda, niiet...
olla ka ebaõnnestumisi, et selle varjus head asjad
rohkem esile paistaks, või noh, praegu kõik kulgeb
ainult tõusujoonelt. Aga muidugi 4 esimest episoodi
ei pruugi veel olla kõik, mis sul pakkuda, niiet...
Evidénce ಠ_ಠ- Administraator
- Postituste arv : 3917
Jeps, Evidence'l õigus!!
Väga meeldib se jutt, lihtsalt pöörfikt!!!
Väga meeldib se jutt, lihtsalt pöörfikt!!!
Totu- VeteranLiige
- Postituste arv : 1000
to maria : rase nain saab minna, aga ta ei sünita seal ! , alles koju tulles sünnitab
to evidence : huuh, jaah, need vvead, need veel tulevad ää muretse , siiski alles esimesd neli osa, aga mul on juba mõeldud Sandy lapse teismeliseea tulevik suuht ette , kuigi ta ei pruugi tulla niinagu tahan, aga ebaõnnestumisi veel tuleb, ärge kartke, neid osi tuleb veel ja veel, lihtsalt oleneb mu ajast ja netist, sest hetkel on mul koduarest ja on piisavalt aega uusi osi teha, aga kõõik oleneb netist
teistele : tore, et meeldib ;*
to evidence : huuh, jaah, need vvead, need veel tulevad ää muretse , siiski alles esimesd neli osa, aga mul on juba mõeldud Sandy lapse teismeliseea tulevik suuht ette , kuigi ta ei pruugi tulla niinagu tahan, aga ebaõnnestumisi veel tuleb, ärge kartke, neid osi tuleb veel ja veel, lihtsalt oleneb mu ajast ja netist, sest hetkel on mul koduarest ja on piisavalt aega uusi osi teha, aga kõõik oleneb netist
teistele : tore, et meeldib ;*
Superstar- VeteranLiige
Ei aga muidu on täitsa norm ju..
Miks sul siis koduarest on ''* ??
Totu- VeteranLiige
-Totu wrote:Miks sul siis koduarest on ''* ??
Mis koduarest??!?
-Totu wrote:Miks sul siis koduarest on ''* ??
, märkuste pärast , mul mingi 13 tükki neid
Superstar- VeteranLiige
Ronda wrote:-Totu wrote:Miks sul siis koduarest on ''* ??
, märkuste pärast , mul mingi 13 tükki neid
Õpetajatega tülis v?
to evidence : eii ole, no tegelt üks õps on siuke paras idioot esta õps nimelt, maitea, aga noh, eks see ole muidugi, asjad jäävad koju või jääb kodune töö tegemata või tunnis saab natuke ülemeelik oldud ja palju muud siukest , aga elab üle
to Caroly : varsti
to Caroly : varsti
Superstar- VeteranLiige
Oi jah, ulakas tydruk..Eiei, tegelt jummala normaalsed on need märkused, muidu ongi elu nii igav :DD
Totu- VeteranLiige
-Totu wrote:Oi jah, ulakas tydruk..Eiei, tegelt jummala normaalsed on need märkused, muidu ongi elu nii igav :DD
jah , muidu on ju igav kooliskäia, kui pahandusi pole
Superstar- VeteranLiige
Ma olen käinud reisil.maria151 wrote:Minu arust ei saa juu rase naine reisile minna...Või saab ?!
Külaline- Guest
:: Sims :: Jutunurk :: Sims 2 :: Ronda jutud
Page 1 of 1