Tere! Kui sa pole veel sisse loginud, tee seda vajutades all olevat nuppu "logi sisse" ja sisesta oma parool ning kasutajanimi. Kui sa pole veel kasutaja siin foorumis, siis vajuta nuppu "registreeri". Registreeritud kasutaja saab ligipääsu kohtadesse kus külaline ligi ei pääse, lisaks saab ta hääletada, avaldada arvamust postitamise teel,
saab teha uusi teemasi ja palju muud. Registreeri igal juhul kui seda veel teinud pole.

Tervitades,
Administratsioon.

Join the forum, it's quick and easy

Tere! Kui sa pole veel sisse loginud, tee seda vajutades all olevat nuppu "logi sisse" ja sisesta oma parool ning kasutajanimi. Kui sa pole veel kasutaja siin foorumis, siis vajuta nuppu "registreeri". Registreeritud kasutaja saab ligipääsu kohtadesse kus külaline ligi ei pääse, lisaks saab ta hääletada, avaldada arvamust postitamise teel,
saab teha uusi teemasi ja palju muud. Registreeri igal juhul kui seda veel teinud pole.

Tervitades,
Administratsioon.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» PALUN AIDAKE !
by Helerin Sat Feb 09, 2013 1:25 pm

» Milline aastaaeg meeldib sulle Simsis kõige rohkem?
by Eero Mon Jan 07, 2013 4:09 pm

» Simsid.
by Alive- Wed Dec 28, 2011 7:41 pm

» LC Ford VII - Järeltõuked
by mmelllu Thu Dec 01, 2011 8:48 pm

» Ei oska orienteeruda Simsimaa lehel? Võid paluda abi siin te
by Helerin Wed Oct 05, 2011 9:16 pm

» Needid jm.
by Helerin Sat Sep 10, 2011 6:01 pm

» ABI VAJAA :( (The sims 3-ga)
by lilluuuu Tue Aug 23, 2011 2:02 pm

» EA Download Manager
by amorgan Wed Aug 17, 2011 2:34 pm

» 3.Osa - Mike & Kate saavad tagaotsitavaks!
by Evidénce ಠ_ಠ Mon Aug 08, 2011 10:38 pm

» Üks soeng, mida mängust ei leia.
by Cherrygirl12 Mon Aug 08, 2011 9:45 am

Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema!

+37
K-Aus mees
Helerin
Ellu22
Marleen
Sandra
LittleBunny
Yuki
MarsiBiku
Marilill
No . ?
LogiTech♫
-HeTu-
Lisandra19
penknifelovelife
butterfli
Lotukene
Cisss
tinnnnu
Mileedi
ToXiC
stop .
tweeeety .
Cosmo
Ellesmera
*Ristor lahtisaamatu kutt
tklepasepp@gmail.com
Roosaketss
-Spiderpig-
maliliisu
Maria.
Evidénce ಠ_ಠ
Merkzu
Cho
Laurrraa
Superstar
Totu
kaiisa
41 posters

:: Sims :: Pildialbum :: Sims 2

Page 12 of 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Empty Re: Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema!

Post by ToXiC Wed Jun 18, 2008 3:03 pm

kaisa wrote:Ma ei leidnud ühtegi sellist teist teemat, et kui kuskil on siis minu viga. Ühe leidsin, aga see oli lukus. Nii et, siia teemasse võiks panna kõikide lemmikpildid kodudest ja peredest The Sims 2-es. Pildid võivad töödeldud ka olla, ise ei viitsinud praegu mingit erilist töötlust teha. Smile Nt. minu pildid:

1. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Musiuk3

2. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Pnevlinnmk1

3. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshot34c8830314c88fepi2

4. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshot34c88303f4c88fbec0

5. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshot34c88303f4c88ffqa8

6. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshotd49803cc14a26afrw6

7. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshotd49803cc34a26eaul3

8. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshotd49803cc54a7b3bpi6

9. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshotd49803cc74a7b1dyo4

10. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshotd49803cc74a26e1yl9

11. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshotd49803cc94a7b9bnr7

12. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshotd49803cc94a2656qr7

13. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshotd49803cc149a740qm5

14. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshotd49803cc54992f9of9

15. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshotd49803cc549932bbi1

16. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshotd49803cc3499304wj1

17. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshotd49803ccb4a26bexj2

18. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshotd49803ccd4a4f43tw5

19. Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Snapshotd49803ccf4a7b99zn8

Millalgi lisan veel mõned, praegu ei jõua enam. :'D

küsimus sulle kust kohast saaks tõmmata 4. pildi juukseid Very Happy
ToXiC
ToXiC
Vana Kala
Vana Kala

Postituste arv : 197

Back to top Go down

Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Empty Re: Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema!

Post by Superstar Wed Jun 18, 2008 3:05 pm

üliilusad, nii Laural kui heLLoKitty-l , Smile
Oskaks ma ka selliseid teha siis maitea .. ma oleksin õnnejunnis, tõesti noh, Very Happy
Kui ma koju jõuan, siis teen ka mõned koledused valmis, eks siis näete mu jubedusi ka, Very Happy

Muide nood juuksed on pärit Rosesimsist, tasuliste asjade osakonnast, Very Happy
Superstar
Superstar
VeteranLiige
VeteranLiige

Postituste arv : 1783

Back to top Go down

Post by ToXiC Wed Jun 18, 2008 3:09 pm

tänud ronda ja muide sa ei tee koledaid!
ToXiC
ToXiC
Vana Kala
Vana Kala

Back to top Go down

Post by Totu Wed Jun 18, 2008 3:32 pm

Kõigil, on nii ilusad Razz
Totu
Totu
VeteranLiige
VeteranLiige

Postituste arv : 1000

Back to top Go down

Post by Laurrraa Wed Jun 18, 2008 3:41 pm

Mitte mul, mul on veel liiga nõmedad asjad. Very Happy olen otsinud juba mitu tundi aga ikkagi ei leia lahedaid asju . :S täiiesti masendav. Very Happy
Laurrraa
Laurrraa
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1609

Back to top Go down

Post by Totu Wed Jun 18, 2008 3:44 pm

Sul ona väga ilusad, ära vaidle vastu !!!
Totu
Totu
VeteranLiige
VeteranLiige

Back to top Go down

Post by ToXiC Wed Jun 18, 2008 3:53 pm

tule nüüd rääkima.. lol!
ToXiC
ToXiC
Vana Kala
Vana Kala

Back to top Go down

Post by Maria. Wed Jun 18, 2008 5:19 pm

Laura sim on tääpselt Jana moodi Very Happy , ma mõtlesin, et keda ta meenutab, ja siis lugesin ellu kommentaari Very Happy

Kaisal on eluilusad simmid, soengud, riided, mööbel x)

PS !Ma käisin täna üle pikka aja simsi mängimas, isegi imestan ! Ma tegin kirvekatest pilti kaa, varsti panen üless.
Maria.
Maria.
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3276

Back to top Go down

Post by Laurrraa Wed Jun 18, 2008 5:46 pm

Maria (: wrote:Laura sim on tääpselt Jana moodi Very Happy , ma mõtlesin, et keda ta meenutab, ja siis lugesin ellu kommentaari Very Happy

Kaisal on eluilusad simmid, soengud, riided, mööbel x)

PS !Ma käisin täna üle pikka aja simsi mängimas, isegi imestan ! Ma tegin kirvekatest pilti kaa, varsti panen üless.

Irw, kirvekad. Very Happy ahahhaa
Aga jah Kaisal on tõesti ime kenad asjad. ;d (y)
Laurrraa
Laurrraa
Moderaator
Moderaator

Back to top Go down

Post by Superstar Fri Jun 20, 2008 6:37 pm

Etsiis, saage tuttavaks ka minu kirvekatega, Very Happy

Kirvekas nr 1 :
Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Kirvek10
Kirvekas nr 2 :
Väiksemad simsipildid lisage siia! Segateema! - Page 12 Kirvek11

Suht sarnased, aga ma oskangi aind ühesuguseid kirvekaid teha, Very Happy
Superstar
Superstar
VeteranLiige
VeteranLiige

Back to top Go down

Post by tweeeety . Fri Jun 20, 2008 11:27 pm

täitsa ilusad, aga teise simmi kulmud on imelikud. Very Happy
tweeeety .
tweeeety .
SuperLiige
SuperLiige

Postituste arv : 314

Back to top Go down

Post by Laurrraa Sat Jun 21, 2008 8:44 am

Mnjaa, teise simsi kulmud võiksid tumedamad olla. Very Happy
Laurrraa
Laurrraa
Moderaator
Moderaator

Back to top Go down

Post by Evidénce ಠ_ಠ Sat Jun 21, 2008 8:47 am

Lol, kuidas te viitsite neid simme bodishopis lambist
teha jne. aga muidu pole viga. Andestan fakti et arvuti
kus pildid tegid ei lase just viimasepeal graafikat välja.
Evidénce ಠ_ಠ
Evidénce ಠ_ಠ
Administraator
Administraator

Postituste arv : 3917

Back to top Go down

Post by Superstar Sat Jun 21, 2008 4:59 pm

jahm .. need kulmud on tõesti imelikud, ma pean hakkama uusi kulme otsima, Very Happy

To Evidence : me lihtsalt, maitea .. viitsime, Very Happy
tjah .. maitea, bodys tulevad üldse jama graafikaga pildid, mängus tulevad nagu paremad, aga vahetpole ^^
Superstar
Superstar
VeteranLiige
VeteranLiige

Back to top Go down

Post by Laurrraa Sat Jun 21, 2008 5:55 pm

Minu aurst mul tulevad jumala okeid pildid seal bodys. .D
Laurrraa
Laurrraa
Moderaator
Moderaator

Back to top Go down

Post by Maria. Sat Jun 21, 2008 5:59 pm

Mul on nii,et mängus on väga kehv graafika, aga bodys on räigelt hea ! Very Happy
Maria.
Maria.
Moderaator
Moderaator

Back to top Go down

Post by Superstar Sat Jun 21, 2008 6:37 pm

To Laura : Samasiin, aga maitea mis teiste arvutis tundub Very Happy

To Maria : Mul just vastupidi, vist .. aga minuarust tulevad mul mõlemas head pildid, Very Happy
Superstar
Superstar
VeteranLiige
VeteranLiige

Back to top Go down

Post by Maria. Sat Jun 21, 2008 7:15 pm

Aga Ronda, ei ole sul mingid kirvenäod Wink, väga head ju!
Maria.
Maria.
Moderaator
Moderaator

Back to top Go down

Post by Laurrraa Sat Jun 21, 2008 10:22 pm

Maria (: wrote:Aga Ronda, ei ole sul mingid kirvenäod Wink, väga head ju!

Kirvenäod, irw. Very Happy
Laurrraa
Laurrraa
Moderaator
Moderaator

Back to top Go down

Post by Maria. Sun Jun 22, 2008 10:56 am

Ta ju kirjutas piltide alla, et : aga ma oskangi aind ühesuguseid kirvekaid teha . . Very Happy minu meelest on täitsa OK!
Maria.
Maria.
Moderaator
Moderaator

Back to top Go down

Post by Laurrraa Sun Jun 22, 2008 12:05 pm

Kirvenäod on teema- xD
Laurrraa
Laurrraa
Moderaator
Moderaator

Back to top Go down

Post by Totu Mon Jun 23, 2008 10:42 am

Maria peaks saama endale parima sõna eripreemia - kirvenäod on ikka väga-üli-super sõna. Ja ka Ronda simid on väga-üli-super kenad Very Happy.
Totu
Totu
VeteranLiige
VeteranLiige

Back to top Go down

Post by Maria. Mon Jun 23, 2008 11:44 am

Laughing hahaa . See pole midagi erilst juu ! x))
Maria.
Maria.
Moderaator
Moderaator

Back to top Go down

Post by Laurrraa Tue Jun 24, 2008 1:37 pm

mmm, väga hea mõte . väga hea sõna tegelt ka kirvenäod. Very Happy
Laurrraa
Laurrraa
Moderaator
Moderaator

Back to top Go down

Post by Mileedi Fri Jul 18, 2008 7:56 pm

Mina küll siin foorumis ühtegi kirvenägu ei näe. Very Happy Kõigil on lihtsalt super pildid super simmidega! Tehke veel, tehke veel! Very Happy
Mileedi
Mileedi
TäisLiige
TäisLiige

Postituste arv : 80

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics

:: Sims :: Pildialbum :: Sims 2