Log in
Latest topics
» PALUN AIDAKE ! by Helerin Sat Feb 09, 2013 1:25 pm
» Milline aastaaeg meeldib sulle Simsis kõige rohkem?
by Eero Mon Jan 07, 2013 4:09 pm
» Simsid.
by Alive- Wed Dec 28, 2011 7:41 pm
» LC Ford VII - Järeltõuked
by mmelllu Thu Dec 01, 2011 8:48 pm
» Ei oska orienteeruda Simsimaa lehel? Võid paluda abi siin te
by Helerin Wed Oct 05, 2011 9:16 pm
» Needid jm.
by Helerin Sat Sep 10, 2011 6:01 pm
» ABI VAJAA :( (The sims 3-ga)
by lilluuuu Tue Aug 23, 2011 2:02 pm
» EA Download Manager
by amorgan Wed Aug 17, 2011 2:34 pm
» 3.Osa - Mike & Kate saavad tagaotsitavaks!
by Evidénce ಠ_ಠ Mon Aug 08, 2011 10:38 pm
» Üks soeng, mida mängust ei leia.
by Cherrygirl12 Mon Aug 08, 2011 9:45 am
Kuidas saada pilti siia foorumisse? (Täiendatud!)
+4
Laurrraa
Ellesmera
Maria.
Evidénce ಠ_ಠ
8 posters
Page 1 of 2 • 1, 2
Kuidas saada pilti siia foorumisse? (Täiendatud!)
KUIDAS PANNA ÜLES PILT MAJAST?
1) Teeme pildi.
Mine mängu sisse ja otsi sobiv vaade, seejärel vajuta Print Scrn nuppu sinu klaviatuuri üleval paremas nurgas. Kui sul on sülearvuti siis otsi Print Scrn nuppu samast kohast aga kui see on tumedas kirjas
võib vajalikuks osutuda kui hoiad samal ajal all Fn ehk Function klahvi ja vajutad Print Scrn nuppu.
Pane mäng kinni.
Näide hitleri pildiga.
2) Salvestame pildi.
Siis ava üks pilditõõtlusprogramm (MS paint, Photoshop jne.)
Vajuta Ctrl+V ja sinu progas peaks avanema sinu pilt (kui mitte, vajuta ülevalt programmimenüüst
Edit>Paste või Redigeeri>Kleebi) Võid seda ka töödelda, väiksemaks lõigata vms. kui soovid.
Salvesta see nii, et sa teaksid, kus see asub! Soovitatavalt Jpeg või Png formaadis.
Mul on näiteks Hitleri pilt paintis.
3) Riputame üles.
Ava nüüd mõni sait mis pakub piltide üleslaadimise teenust.
(näiteks Imageshack) ja Vajuta Browse ning otsi oma salvestatud pilt ja vajuta topeltklikk oma pildil. Vajuta Host it!
Kui Imageshacki ei soovi või ei saa sellega hakkama, on alternatiivid Photobucket ja Tinypic.
Tinypic'i puhul vajuta "Vali fail" ja otsid oma pildi üles, siis klõpsa sellele vajuta OK ja vajuta
"Upload Now"
Minul on hitleri pilt ära browses valitud.
Imageshack'i puhul
Nüüd oota kuni pilt hostib. Kui on valmis, Kopeeri aadress, mis on lüngas Direct link to image (tead ju küll, tõmba tekst hiirega siniseks ja vajuta hiiremenüüst Copy või Kopeeri )
Või Tinypic'i puhul vali kas Direct link for layouts või kohe valmis kopeerimiseks koos tagidega,
IMG code for Forums & Message boards ja vali neist sobiv kopeeri aadressiriba seal all.
Pilt on hostitud.
4) Lingime Foorumisse
Mine sobivasse teemasse (siia teemasse) ja Vajuta Message Body: juurest, mis asub sinu lahtrist, kus sa kirjutad teksti ja subjecti vahel, seal on nupp Img. Vajuta seda kaks korda ja ilmub selline asi: [img][/img] Need on tagid ja tagide vahele kleebi aadress Direct link to image juurest. (Kleepimine: Vajuta kahe tagi nurksulgude vahele paremklõps, ja ilmunud menüüst vajuta Paste või Kleebi)
Siis vajuta Submit ja imetle oma saavutust!
5) Valmis!
Muidugi ära unusta et kui photobucketi pildi foorumisse paned ja photobucketist kunagi selle
maha võtad siis ei pruugi pilt foorumis enam alles olla. Teiste puhul see reegel ei kehti.
21.AUGUST 2009: Parandasin sõnastust ja lisasin kasulikku täiendavat infot
1) Teeme pildi.
Mine mängu sisse ja otsi sobiv vaade, seejärel vajuta Print Scrn nuppu sinu klaviatuuri üleval paremas nurgas. Kui sul on sülearvuti siis otsi Print Scrn nuppu samast kohast aga kui see on tumedas kirjas
võib vajalikuks osutuda kui hoiad samal ajal all Fn ehk Function klahvi ja vajutad Print Scrn nuppu.
Pane mäng kinni.
Näide hitleri pildiga.
2) Salvestame pildi.
Siis ava üks pilditõõtlusprogramm (MS paint, Photoshop jne.)
Vajuta Ctrl+V ja sinu progas peaks avanema sinu pilt (kui mitte, vajuta ülevalt programmimenüüst
Edit>Paste või Redigeeri>Kleebi) Võid seda ka töödelda, väiksemaks lõigata vms. kui soovid.
Salvesta see nii, et sa teaksid, kus see asub! Soovitatavalt Jpeg või Png formaadis.
Mul on näiteks Hitleri pilt paintis.
3) Riputame üles.
Ava nüüd mõni sait mis pakub piltide üleslaadimise teenust.
(näiteks Imageshack) ja Vajuta Browse ning otsi oma salvestatud pilt ja vajuta topeltklikk oma pildil. Vajuta Host it!
Kui Imageshacki ei soovi või ei saa sellega hakkama, on alternatiivid Photobucket ja Tinypic.
Tinypic'i puhul vajuta "Vali fail" ja otsid oma pildi üles, siis klõpsa sellele vajuta OK ja vajuta
"Upload Now"
Minul on hitleri pilt ära browses valitud.
Imageshack'i puhul
Nüüd oota kuni pilt hostib. Kui on valmis, Kopeeri aadress, mis on lüngas Direct link to image (tead ju küll, tõmba tekst hiirega siniseks ja vajuta hiiremenüüst Copy või Kopeeri )
Või Tinypic'i puhul vali kas Direct link for layouts või kohe valmis kopeerimiseks koos tagidega,
IMG code for Forums & Message boards ja vali neist sobiv kopeeri aadressiriba seal all.
Pilt on hostitud.
4) Lingime Foorumisse
Mine sobivasse teemasse (siia teemasse) ja Vajuta Message Body: juurest, mis asub sinu lahtrist, kus sa kirjutad teksti ja subjecti vahel, seal on nupp Img. Vajuta seda kaks korda ja ilmub selline asi: [img][/img] Need on tagid ja tagide vahele kleebi aadress Direct link to image juurest. (Kleepimine: Vajuta kahe tagi nurksulgude vahele paremklõps, ja ilmunud menüüst vajuta Paste või Kleebi)
Siis vajuta Submit ja imetle oma saavutust!
5) Valmis!
Muidugi ära unusta et kui photobucketi pildi foorumisse paned ja photobucketist kunagi selle
maha võtad siis ei pruugi pilt foorumis enam alles olla. Teiste puhul see reegel ei kehti.
21.AUGUST 2009: Parandasin sõnastust ja lisasin kasulikku täiendavat infot
Last edited by Evidénce ಠ_ಠ on Fri Aug 21, 2009 10:28 am; edited 1 time in total
Evidénce ಠ_ಠ- Administraator
- Postituste arv : 3917
Re: Kuidas saada pilti siia foorumisse? (Täiendatud!)
mul ei tule see imageshack lehekülg ettee :S
Maria.- Moderaator
- Postituste arv : 3276
maria151 wrote:mul ei tule see imageshack lehekülg ettee :S
???
Imageshack tõõtab 100% kontrollisin järgi
http://www.imageshack.us/
amh, mul ei olnud seda us. seal lõppus
jamh, aitäh !
jamh, aitäh !
Maria.- Moderaator
- Postituste arv : 3276
Hea õpetus, tänu sellele sain oma pildid üles, aga jah, näitepildid oleksid võinud natukene teistsugusemad olla. :S
Ellesmera- Häbiplekk
- Postituste arv : 825
Ehh, ma proovin kah hetkel selle järgi saada tehtud oma asjad!
Laurrraa- Moderaator
- Postituste arv : 1609
Kas läks õnneks?
Ellesmera- Häbiplekk
Iep, nagu näed on mul pilt ju üleval!
Laurrraa- Moderaator
Jajah, seda küll *on loll*
Ellesmera- Häbiplekk
Ellesmera wrote:Hea õpetus, tänu sellele sain oma pildid üles, aga jah, näitepildid oleksid võinud natukene teistsugusemad olla. :S
Siis umbes pool aastat tagasi, kui ma selle õpetuse simsimaale kribasin, ei teinud ma sims 2 pilte üldse...
Vabandust selle hitleri-pildi eest mis seal on, ei leidnud muud...
Noh, pole hullu. Lihtsalt mul on koolis praegu II maailmasõda käsil ja noh, ega see Hitleri pilt just positiivseid emotsioone ei tekita küll :S
Ellesmera- Häbiplekk
Ellesmera wrote:Noh, pole hullu. Lihtsalt mul on koolis praegu II maailmasõda käsil ja noh, ega see Hitleri pilt just positiivseid emotsioone ei tekita küll :S
Juute ta tappis küll... see on paha!
Heheh, ega see hea ei ole jah Minu arust isegi mõttetu tapatalg...
Ellesmera- Häbiplekk
Kuidas saada pilti siia foorumisse?
Meil käib see teine maailmasõda koolis jutuks , kõige nõmedam on see, et seda õpetab
meile Dire . ( Kes on range)
meile Dire . ( Kes on range)
Smirsan- Guest
No kuule, ajalugu oma teemasse
Ma suht tahtsin ka seda öelda. ;D
Laurrraa- Moderaator
See selleks, aga vaadake, mis teema pärast ta siia postituse läkitas. Ajaloo pärast... Naljakas, ise pole liigegi, aga tuleb siia oma "igavast" ajalootunnist rääkima Leidub ka inimesi.
Aaa, kuule, Evidence. Ma kasutan praegu juhust ja küsin seda, et kas ma ka oma Simsiõpetusi siia samasse alafoorumisse üles võin panna? Mul on arvutis mõned sellised, et kuidas ilusaid vannitube teha ilma CC-ta jne. Et äkki on kellegil neist kasu.
Aaa, kuule, Evidence. Ma kasutan praegu juhust ja küsin seda, et kas ma ka oma Simsiõpetusi siia samasse alafoorumisse üles võin panna? Mul on arvutis mõned sellised, et kuidas ilusaid vannitube teha ilma CC-ta jne. Et äkki on kellegil neist kasu.
Ellesmera- Häbiplekk
Ellesmera wrote:See selleks, aga vaadake, mis teema pärast ta siia postituse läkitas. Ajaloo pärast... Naljakas, ise pole liigegi, aga tuleb siia oma "igavast" ajalootunnist rääkima Leidub ka inimesi.
Nojah, eks see ole inimese loomuses, et vaatab "Ohhoo, vend on hitleripildi tutooriali võtnud" ja
siis arvavad et olen fa¹ist. Kuigi kommunistid tapsid poole võrra rohkem inimesi oma re¾iimiga...
aga hitler oli ka vaimselt korrast ära, võim ajab inimesi hulluks!
Ajalugu ajalooks.. ja võid küll, kõik võivad siia oma õpetusi lisada!
Olgu, tänud. Lähiajal panen ehk ka midagi huvitavat üles. Praegu on käsil uus järjejutt. Varsti saadan PMi pealkirjaga ja väikese sisukokkuvõttega
Ellesmera- Häbiplekk
leidub ikka selliseid toredaid inimesi, kes ikka panevad õpetusi ja...
*Ristor lahtisaamatu kutt- VeteranLiige
- Postituste arv : 1909
Ristor wrote:leidub ikka selliseid toredaid inimesi, kes ikka panevad õpetusi ja...
See on mitu aastat vana õpetus, btw
jajah, mis siis. Mitu aastat??
*Ristor lahtisaamatu kutt- VeteranLiige
- Postituste arv : 1909
Ristor wrote:jajah, mis siis. Mitu aastat??
Ei mäleta, 2-3 aastat vist
: d , algul ei leidnud seda Direct linkki , kuid lõpuks leidsin . Tänud (a)
Sandra- VeteranLiige
- Postituste arv : 1231
Page 1 of 2 • 1, 2