Log in
Latest topics
» PALUN AIDAKE ! by Helerin Sat Feb 09, 2013 1:25 pm
» Milline aastaaeg meeldib sulle Simsis kõige rohkem?
by Eero Mon Jan 07, 2013 4:09 pm
» Simsid.
by Alive- Wed Dec 28, 2011 7:41 pm
» LC Ford VII - Järeltõuked
by mmelllu Thu Dec 01, 2011 8:48 pm
» Ei oska orienteeruda Simsimaa lehel? Võid paluda abi siin te
by Helerin Wed Oct 05, 2011 9:16 pm
» Needid jm.
by Helerin Sat Sep 10, 2011 6:01 pm
» ABI VAJAA :( (The sims 3-ga)
by lilluuuu Tue Aug 23, 2011 2:02 pm
» EA Download Manager
by amorgan Wed Aug 17, 2011 2:34 pm
» 3.Osa - Mike & Kate saavad tagaotsitavaks!
by Evidénce ಠ_ಠ Mon Aug 08, 2011 10:38 pm
» Üks soeng, mida mängust ei leia.
by Cherrygirl12 Mon Aug 08, 2011 9:45 am
Kaisa asjad
+24
Lisandra19
Animaag
Mammu
*Ristor lahtisaamatu kutt
-hhheltzu
N2ksi K2bi
Elise
Marleen
LogiTech♫
Karukuubis^^.
mmmelllu-
stop .
Kerttuu^^
-Spiderpig-
tweeeety .
ToXiC
Merkzu
Roosaketss
Ellesmera
Laurrraa
Cho
Superstar
Totu
kaiisa
28 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kaisa asjad
Ma teadsin küll tegelikult, et see leht pole illegaalne, aga arvasin et parem kui ma ei kirjuta seda siia.. aga muidu ma saatsin talle selle lehe juba PM- i.Cho wrote:Nääh, kuna inimesed aru saavad et see link pole illegaalne.
http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/
Marleen- VeteranLiige
- Postituste arv : 4906
Noh, ma loodan et nüüd said kõik aru et leht pole illegaalne, ei too viirusi ja minu arust on jabur seda lehte kuidagi salaja hoida. Isegi isekas.
Cho- Peamoderaator
- Postituste arv : 840
Jaa muidugi on kuna ise kasutan ka seda ja ma arvan, et pooled siit foorumist kasutavad seda lehte. Ja kui ma ei eksi, siis tegelikult need tasulised simsi lehed, ei tohiks neid asju müüa.Cho wrote:Noh, ma loodan et nüüd said kõik aru et leht pole illegaalne, ei too viirusi ja minu arust on jabur seda lehte kuidagi salaja hoida. Isegi isekas.
Marleen- VeteranLiige
POOLED. Miks mitte ka lõpud? Selle pärast et nad arvavad et see leht on mingi väike piraat!
Ma mäletan kuidas igavanas Simliciousis seda lehte hull salaja hoiti, süüks mulle öeldi (kui ma PMi saatsin) et need kes on juba raha eest midagi ostnud (ehk mitte keegi) saavad siis vihaseks/kurvaks. Tõeline süü oli ikkagi see et need kes seda lehte kasutasid, võisid kekata oma paremate donation-asjadega. (ja võistluste auhinnaks panna) Vot oli see alles isekus, ma tegin sellest isegi teema aga näe, ära kustutati.
Selle pärast ma olen siis oma asjaks võtnud seda lehte levitada. Ongi ainult parem kui mingi Peggyzone ei saa illegaalset raha vaesetelt mängijatelt.
Ma mäletan kuidas igavanas Simliciousis seda lehte hull salaja hoiti, süüks mulle öeldi (kui ma PMi saatsin) et need kes on juba raha eest midagi ostnud (ehk mitte keegi) saavad siis vihaseks/kurvaks. Tõeline süü oli ikkagi see et need kes seda lehte kasutasid, võisid kekata oma paremate donation-asjadega. (ja võistluste auhinnaks panna) Vot oli see alles isekus, ma tegin sellest isegi teema aga näe, ära kustutati.
Selle pärast ma olen siis oma asjaks võtnud seda lehte levitada. Ongi ainult parem kui mingi Peggyzone ei saa illegaalset raha vaesetelt mängijatelt.
Cho- Peamoderaator
- Postituste arv : 840
Väga nõus sinuga.Cho wrote:POOLED. Miks mitte ka lõpud? Selle pärast et nad arvavad et see leht on mingi väike piraat!
Marleen- VeteranLiige
Tõmbasin .
N2ksi K2bi- VeteranLiige
- Postituste arv : 531
tahstisn küsida juuste kohta , tihti on niii kui ma olen juukseid tõmmanud igavese portsu siis näitab ta mulle ainult selliseid tavalisi juukseid nagu neid noh mis kohe sees on . keegi okskas õelda millest see tugineb. saaks seda kuidagi muuta? . nii et kõik oleksid ikka tõmmatud juuksed!
LogiTech♫- Moderaator
- Postituste arv : 4517
meshid on puudu, kui juukseid tõmbad siis vaata kust saaks mesh-i ka.
Osadel on kaasas ka kohe, aga paljudel (loe: enamustel) ei ole.
Osadel on kaasas ka kohe, aga paljudel (loe: enamustel) ei ole.
Elise- SuperLiige
- Postituste arv : 295
Eiijahh, ikkaveel vääga supperkena simm !
Aga... juurde tahaks.
Sa oskad neid teha, niiet, vähemalt mina tahaksin küll veel sinu tehtud simme tõmmata !
Aga... juurde tahaks.
Sa oskad neid teha, niiet, vähemalt mina tahaksin küll veel sinu tehtud simme tõmmata !
Kerttuu^^- Vana Kala
- Postituste arv : 163
Selle kusimiseks on juba teema olemas, Allalaadimine - Kust leian
*Ristor lahtisaamatu kutt- VeteranLiige
- Postituste arv : 1909
Oh, on tõesti väga ilus simm. Ma ka kindlasti tõmban, kui teise arvutisse pääsen! Ehk siis esmaspäeval
Animaag- Vana Kala
- Postituste arv : 169
Super ilus sim
Tõmbaks aga ma ei saa juuste meshi tõmbamisega hakkama
Tõmbaks aga ma ei saa juuste meshi tõmbamisega hakkama
Lisandra19- Vana Kala
- Postituste arv : 205
aga kui ma olen need asjad endale allalaadind kus ma nee mängus kätte saan nt. mingid mööblikomplektid või simsid?
-MIRXY-- Vana Kala
- Postituste arv : 219
Sims on nii ilus tõmbasin endale ka aga kus selle simsis kätte saab ei oska avada seda+?
-MIRXY-- Vana Kala
- Postituste arv : 219
Nii lahe sim
Ilus, super, vapustav, suurepärane...
Tõmbaksin kui oskaksin (meshidega on mul veel eriline jama :S)
Ilus, super, vapustav, suurepärane...
Tõmbaksin kui oskaksin (meshidega on mul veel eriline jama :S)
KetsidRuulivad- Seltsiline
- Postituste arv : 46
Mega ilus
Tõmbasin ka.
Tõmbasin ka.
Ananass- Vana Kala
- Postituste arv : 242
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3